ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η συνταγή για την επιτυχία σας.

Τα διεθνή κέντρα κατάρτισης της PreGel ( ITC) δεν είναι απλά σχολεία παγωτού με ένα μονοδιάστατο αντικείμενο αλλά είναι, στην πραγματικότητα, ένα μοναδικό δίκτυο κατάρτισης με πολλές τοπικές εγκαταστάσεις. Μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει μαθήματα παγωτού και ζαχαροπλαστικής, όχι μόνο στην έδρα της στο Reggio Emilia, αλλά και στη Charlotte, των ΗΠΑ, στη Μελβούρνη στην Αυστραλία και σε όλες τις άλλες θυγατρικές της PreGel σε όλο τον κόσμο.

Στα διεθνή εκπαιδευτικά κέντρα (ITC) της PreGel, τα πλάνα σπουδών βασίζονται σε τυποποιημένα και ολοκληρωμένα προγράμματα  με κοινές και καθιερωμένες μεθόδους διδασκαλίας, όπως αποδεικνύεται από την επαγγελματική επιτυχία των μαθητών τους σε όλο τον κόσμο. Τα μαθήματα συνδυάζουν τη θεωρία με μια έντονη hands-on εκπαίδευση σε προηγμένα τεχνολογικά εργαστήρια και οργανώνονται για να δημιουργήσουν μια άμεση σχέση μεταξύ εκπαιδευτή και φοιτητή, ευνοώντας μια εξατομικευμένη μάθηση.

Χάρη στις δεκαετίες εμπειρίας της εταιρείας, τα PreGel International Training Centers έχουν  αναπτύξει ένα πλήρες φάσμα εκπαίδευσης, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τόσο των εξειδικευμένων επαγγελματιών, όσο και των αρχαρίων που θέλουν να ανοίξουν ένα κατάστημα παγωτού. Τα μαθήματα για τους τεχνίτες του παγωτού και της ζαχαροπλαστικής έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία και να μάθουν την παραγωγή παγωτού υψηλής ποιότητας μαζί με εκλεπτυσμένες τεχνικές και σπεσιαλιτέ ζαχαροπλαστικής. Επικεντρώνονται επίσης σε άλλες πτυχές της επιχείρησης, όπως οι πρωτοβουλίες μάρκετινγκ, τα επιχειρηματικά σχέδια και η γενική διαχείριση.

Στο τέλος, χάρη στη βαθιά διεθνοποίηση και την παρουσία τους σε όλο τον κόσμο, τα PreGel International Training Centers είναι πράγματι σε θέση να προσφέρουν σύγχρονες υπηρεσίες κατάρτισης, προτείνοντας νέες έννοιες και πρωτοποριακές λύσεις, οι οποίες διαβάζουν και ερμηνεύουν τις νέες τάσεις των διαφόρων αγορών. Αυτό παρέχει μια επαγγελματική εκπαίδευση πάντα ενημερωμένη και προσαρμοσμένη στην τοπική αγορά.