Η νέα σειρά προϊόντων ζαχαροπλαστικής σε «ΜΑΧΙ» μέγεθος.

Η MΑΧΙΜΑ είναι η νέα σειρά προϊόντων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας της PreGel η οποία αποτελείται από μια

γκάμα βασικών προϊόντων για τη δημιουργία παραδοσιακών γλυκισμάτων μέσω μερικών απλών διαδικασιών για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευκολία κατά την προετοιμασία.

Η νέα σειρά αποτελείται από 17 εύχρηστα ημι-επεξεργασμένα προϊόντα τα οποία απαιτούν μονάχα την προσθήκη μερικών συστατικών για να εξασφαλίσουν ποιοτικά αποτελέσματα και να προσκαλέσουν τον καταναλωτή να ξαναζήσει τις αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις.

Με την χρήση των προϊόντων ΜΑΧΙΜΑ σας δίνεται η δυνατότητα να παρασκευάσετε πολλές σπεσιαλιτέ. Από κέικ, όπως κέικ μήλου ή δαμάσκηνου, Sacher Cake, Muffins, έως και βάσεις ζαχαροπλαστικής όπως τα παντεσπάνια και η κρέμα πατισερί καθώς και να χρησιμοποιήσετε για γεμίσεις τις διαθέσιμες κρέμες πραλίνας. Η σειρά Maxima προορίζεται συγκεκριμένα για ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία και ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρείες επειδή συνδυάζει την ελκυστική τιμή με την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της σειράς ΜΑΧΙΜΑ υποστηρίζονται  από ειδικά συνταγολόγια, εκπαιδευτικά βίντεο και προγράμματα παρουσίασης στο εκπαιδευτικό κέντρο της PreGel στην Ελλάδα ή και στο διαδίκτυο.

Τα αρώματα και οι γεύσεις διεγείρουν τις αισθήσεις της μνήμης που παραμένουν ζωντανές στους καταναλωτές και με τη σειρά ΜΑΧΙΜΑ είναι δυνατόν να τους προσφέρετε ένα γλυκό ταξίδι στο παρελθόν   συνδυάζοντας τέλεια τις ανάγκες των σύγχρονων εργαστηρίων ζαχαροπλαστικής χωρίς να ξεχνάτε ποτέ τις βάσεις των παραδοσιακών γλυκισμάτων.