Το πιο γλυκό γεγονός της χρονιάς : Sigep 2020

Λιγότερος από ένας μήνας μας χωρίζει από το πιο σημαντικό γεγονός της βιομηχανίας μας, την 41η Διεθνή Έκθεση Βιοτεχνικού Παγωτού, Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και Καφέ γνωστή ως Sigep.Οι επαγγελματίες στους τομείς των επιδορπίων και του foodservice την χρησιμοποιούν ως μια ευκαιρία για να ανακαλύψουν τις τάσεις και τους νεωτερισμούς της νέας χρονιάς. Ένα γεγονός που δεν θα θέλετε να χάσετε και στο οποίο θα βρείτε διεθνείς προτάσεις σε μια τεράστια έκταση 129.000 τετρ. μέτρων.

Η Sigep 2020 θα είναι η τέλεια ευκαιρία για να σας μεταφέρουμε το όραμα μας για τους κόσμους του παγωτού και της ζαχαροπλαστικής χάρη στις νέες τάσεις, τις νέες γεύσεις και τους νεωτερισμούς που θα παρουσιάσουμε. Είστε όλοι προσκεκλημένοι να μας επισκεφθείτε στην αίθουσα C5 και να δοκιμάσετε όλα τα επιδόρπια τα οποία θα έχουμε φτιάξει με τα προϊόντα μας, τα οποία θα έχουν προετοιμάσει για αυτό το σκοπό οι 55 Chef που διαθέτουμε στο περίπτερο μας.

Όμως οι εκπλήξεις δεν θα τελειώσουν εδώ! Αυτή τη χρονιά και με σκοπό να υποστηρίξουμε την παράδοση και την κουλτούρα του βιοτεχνικού παγωτού σε όλο τον κόσμο, αποφασίσαμε να είμαστε οι Πλατινένιοι Σπόνσορες στο Παγκόσμιο Κύπελο Παγωτού. Πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτή την πρωτοβουλία όσο και στις 12 διεθνείς ομάδες οι οποίες θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Γι’ αυτό το λόγο όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μας και η ομάδα η οποία θα ξεχωρίσει για τη δημιουργικότητα και για την ικανότητα της θα λάβει ένα ειδικό βραβείο από εμάς. Δεν θα θελήσετε να χάσετε τον διαγωνισμό αυτό ο οποίος θα λάβει χώρα στην Gelato World Tour Arena, στην Sigep.

Τέλος για να ολοκληρωθεί η ειδική αυτή διοργάνωση του 2020, θα φιλοξενήσουμε στο περίπτερο μας την 20η Ιανουαρίου, την Παγκόσμια Επιτροπή επί των Τιμών  ( ένα σώμα το οποίο ιδρύθηκε μετά το 6ο Παγκόσμιο Κύπελο Παγωτού). Το σώμα αυτό αποτελείται από επαγγελματίες υψηλότατου επιπέδου, με διεθνή αναγνώριση, οι οποίοι θα εκτελέσουν εκπληκτικές επιδείξεις σε όλους εσάς.

Για να ανακαλύψετε τους νεωτερισμούς, τις τάσεις και για να ζήσουμε μαζί τα συναισθήματα ενός παγκόσμιου διαγωνισμού, σας περιμένουμε από τις 18 έως τις 22 Ιανουαρίου στο Ρίμινι.