ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ PREGEL ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η απλότητα, η αποφασιστικότητα και η δημιουργικότητα είναι η κινητήριος δύναμη η οποία τροφοδοτεί την εταιρεία μας από το 1967

 

1η Φεβρουαρίου 2021Κάθε δέντρο έχει να πει μια ιστορία. Τα δέντρα έχουν πολλά κλαδιά που αλληλοσυνδέονται και είναι γεμάτα από καταπράσινα φύλλα. Τα δέντρα παράγουν επίσης τα φρούτα που ωριμάζουν, πέφτουν, ξανά-ευδοκιμούν και πρέπει να συλλεχθούν τη σωστή στιγμή. Τα δέντρα έχουν ισχυρές ρίζες που διεισδύουν βαθιά στο έδαφος, καθιστώντας τον κορμό στερεό και ανθεκτικό. Αν κάθε δέντρο αφηγείται μια ιστορία, τότε το δέντρο της PreGel αντιπροσωπεύει το όνειρο του Cavaliere Luciano Rabboni. Η πορεία του ξεκίνησε το 1967, πρώτα με την ανάπτυξη νέων γεύσεων σε ένα εργαστήριο που έχει στηθεί στο γκαράζ του πατέρα του, και στη συνέχεια με την κατασκευή των εγκαταστάσεων της PreGel (συντομογραφία του “PREparations for GELato”) μαζί με τη σύζυγό του Elena Frigieri.

“Απλότητα, αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα” είναι το σύνθημα του Cavaliere Luciano Rabboni, αξίες που έχουν σημαδέψει την ιστορία της εταιρείας τα τελευταία πενήντα χρόνια, και αντιπροσωπεύουν την όρεξη που συνεχίζει να τροφοδοτεί το όραμα της εταιρείας, η οποία έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Μια ιστορία που συνεχίζεται, χάρη στις ισχυρές και σταθερές ρίζες, έτσι ώστε σήμερα η PreGel να κοιτάζει προς το μέλλον, μεταδίδοντας ένα καθησυχαστικό μήνυμα στους συνεργάτες της μέσω της επανεμφάνισης του δέντρου στο λογότυπο της εταιρείας. Το δέντρο αποτελεί ισχυρή αναφορά και σύμβολο της ελπίδας για τη βιομηχανία του παγωτού στην περίοδο αυτής της παγκόσμιας σημαντικής αλλαγής.

Η νέα εμφάνιση και αίσθηση είναι μοντέρνα και φωτεινή χάρη στα χρώματα που προέρχονται από τη φύση. Για το λόγο αυτό, το πράσινο είναι το επανεμφανιζόμενο μοτίβο που υπάρχει σε αυτή την προβολή, ένα χρώμα που αντιπροσωπεύει τη ζωή και την εξέλιξη, αλλά είναι επίσης ένα σύμβολο ελπίδας που επιλέγεται για να δώσει μια θετική προοπτική και να υποστηρίξει τους συνεργάτες της για το μέλλον.

Το πράσινο μεταφέρει ένα αίσθημα σταθερότητας αλλά και δύναμης και επιμονής, χαρακτηριστικά που επέτρεψαν στην PreGel να επεκταθεί τα τελευταία πενήντα χρόνια σε πάνω από 130 χώρες και με 20 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.

Η νέα εικόνα που αντιπροσωπεύει την PreGel έχει ως στόχο να αγκαλιάσει τις θεμελιώδεις αρχές της εταιρείας, βασισμένη σε μια διάφανη και υπεύθυνη εφοδιαστική αλυσίδα, η οποία εγγυάται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και άριστα προϊόντα στους συνεργάτες της.