Η PreGel ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

80 000 m²

Με συνδυασμένες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας άνω των 80.000 τετραγωνικών μέτρων, η PreGel είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρεία που παράγει πρώτες ύλες παγωτού, συστατικά και προϊόντα ζαχαροπλαστικής. Σήμερα η PreGel έχει μια παγκόσμια παρουσία με δύο εργοστάσια παραγωγής: ένα στο Reggio Emilia της Ιταλίας, και ένα άλλο στη Charlotte, της Βόρειας Καρολίνας, στις ΗΠΑ.

Επιπλέον, η PreGel διατηρεί 15 υποκαταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Αυστραλία, στην Αυστρία, στη Βραζιλία, στις Κάτω Χώρες, στον Καναδά, στην Κολομβία, στον Ισημερινό, στην Ισπανία, στη Γερμανία, στο Μεξικό, στη Μέση Ανατολή, στην Πολωνία και στην Ελβετία.

Τα προϊόντα μας διανέμονται σε περισσότερες από 130 χώρες χάρη στο ευρύτατο δίκτυο των εισαγωγέων και των διανομέων που εξυπηρετούν πάνω από 30.000 πελάτες κάθε μέρα. Το δίκτυο πωλήσεων της PreGel είναι μια ομάδα ικανών επαγγελματιών που συνεχίζουν να αυξάνονται σε αριθμούς, προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες – όπου και αν βρίσκονται – τη μέγιστη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία που αναμένεται από έναν παγκόσμιο ηγέτη στη βιομηχανία παγωτού.